Christiane Hamacher jmenována ředitelkou regionu Asie Pacifik

Christiane Hamacher odchází z pozice generální ředitelky ROCHE s.r.o. a od 1. října 2016 bude stát v čele regionu Asie Pacifik. Do jmenování nového generálního ředitele je řízením ROCHE s.r.o. dočasně pověřena finanční ředitelka Sigrid Koeth.

Christiane Hamacher začala pracovat pro společnost Roche v roce 2007 v oddělení lidských zdrojů, v roce 2008 byla jmenována ředitelkou obchodní jednotky v rámci Roche Pharma Německo. Poté od roku 2010 pracovala v San Franciscu na pozici Life Cycle Leader, dále od roku 2012 řídila pobočku Roche v Norsku a 1. dubna 2015 se stala generální ředitelkou ROCHE s.r.o. Během 18 měsíců úspěšně provedla transformaci české pobočky, nastavila novou firemní strukturu, filozofii a kulturu. Dr. Christiane Hamacher děkuje za odvedenou práci, blahopřejeme k významnému pracovnímu postupu a přejeme hodně úspěchů v nové regionální pozici.

Více

Provozovatelem těchto webových stránek je společnost ROCHE s.r.o., Sokolovská 685/136f, 186 00 Praha 8, tel. +420 220 382 111. Webové stránky a všechny její prvky jsou chráněny autorským právem a jakékoliv neoprávněné zásahy jsou protiprávní a postižitelné v občanskoprávní či trestněprávní rovině. Sekce „Produktové informace pro lékaře“ je přístupná pouze pro lékaře a farmaceuty, kteří mohou předepisovat léčivé přípravky dle příslušných právních předpisů. Webové stránky dodržují oborová etická pravidla a kodex Asociace inovativního farmaceutického průmyslu a Evropské federace farmaceutického průmyslu a asociací.

KontaktyCelosvětovělinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeTiskové zprávyKariéraNaše produktyNa čem pracujemePro planetuPrávní ustanoveníInformace o zpracování osobních údajů