Společnost Roche nabízí vysoce citlivý rychlý antigenní test na SARS-CoV-2

Společnost Roche úzce spolupracuje s poskytovateli zdravotní péče, laboratořemi a zdravotnickými organizacemi ve snaze společně zastavit pandemii COVID-19 a nově nabízí vysoce citlivý antigenní test (SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test) pro kvalitativní detekci antigenu SARS-CoV-2 ze vzorku nasofaryngeálního stěru bez použití přístroje.

Tento rychlotest je určen pro testování:

  • pacientů s příznaky nemoci COVID-19 do 5 dnů od jejich propuknutí,

  • rizikových skupin s vysokou pravděpodobností nákazy (zdravotníci, policisté apod.),

  • lidí, kteří byli v kontaktu s infikovanou osobou.

Výhodou testu je jednoduché a bezpečné provedení odběru (inaktivace viru v pufru po 2 minutách) a dostupnost výsledku za 15 minut. Produkt je určen výhradně pro profesionální diagnostické použití v klinických laboratořích a v prostředí Point of Care.

Ke stažení

Prohlédněte si infografiku Faktory, které rozhodují o vhodném testu na SARS-CoV-2"

Více

Více informací o rychlém antigenním testu "SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test"Více o nabídce COVID-19 laboratorních a Point of Care testů společnosti Roche.

Provozovatelem těchto webových stránek je společnost ROCHE s.r.o., Sokolovská 685/136f, 186 00 Praha 8, tel. +420 220 382 111. Webové stránky a všechny její prvky jsou chráněny autorským právem a jakékoliv neoprávněné zásahy jsou protiprávní a postižitelné v občanskoprávní či trestněprávní rovině. Sekce „Produktové informace pro lékaře“ je přístupná pouze pro lékaře a farmaceuty, kteří mohou předepisovat léčivé přípravky dle příslušných právních předpisů. Webové stránky dodržují oborová etická pravidla a kodex Asociace inovativního farmaceutického průmyslu a Evropské federace farmaceutického průmyslu a asociací.

KontaktyCelosvětovělinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeTiskové zprávyKariéraNaše produktyNa čem pracujemePro planetuPrávní ustanoveníInformace o zpracování osobních údajů