Informace o zpracování osobních údajů

Společnost Roche s.r.o., se sídlem Sokolovská 685/136f, Karlín, 186 00 Praha 8, IČO: 496 17 052, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 13202 („Roche“), tímto Vás informuje o způsobu a rozsahu zpracovávaní osobních údajů při návštěvě webové stránky www.roche.cz a webových stránek, na něž je odkazováno společností Roche („webové stránky“). Chtěli bychom Vás ujistit, že společnost Roche vynakládá veškeré úsilí, aby chránila soukromí všech návštěvníků těchto webových stránek provozovaných společností Roche. 

Základní hodnotou, kterou ve společnosti Roche vyznáváme, je respektování práv jednotlivce. Z ní vycházíme ve styku s vámi, ať jste naším váženým zákazníkem, spolupracovníkem nebo obchodním partnerem/dodavatelem služeb.

Vaše osobní údaje shromažďujeme v následujících případech:

  • dodáváme Vám naše produkty či služby;
  • poskytujeme Vám na Vaši žádost podporu a pomoc;
  • plníme smluvní povinnosti;
  • plníme právní povinnosti;
  • poskytujeme informace o našich produktech a nadcházejících akcích;
  • zvyšujeme kvalitu a další rozvoj našich produktů, služeb a organizace.

S Vašimi osobními údaji se snažíme nakládat a zabezpečit je se stejnou ohleduplností a při zachovávání stejných zásad, jaké bychom uplatňovali vůči sobě samým. S Vašimi osobními údaji v žádném případě neobchodujeme. V některých případech, kdy při dodávkách našich produktů a služeb využíváme spolehlivých obchodních partnerů, potřebujeme Vaše osobní údaje těmto obchodním partnerům sdělit, přičemž zajistíme, aby s nimi tito obchodní partneři nakládali se stejnou ohleduplností a při zachování stejných zásad.  

Prostřednictvím těchto podmínek zpracování osobních údajů bychom Vás rádi informovali o tom, jaké osobní údaje můžeme zpracovávat, proč tak činíme a jak zajišťujeme, aby byla respektována vaše práva a ochrana soukromí. Budeme rádi, pokud nás v případě jakýchkoli dotazů či připomínek budete kontaktovat na adrese czech.privacyprotection@roche.com.

 


Naše webové stránky využívají cookies. Pro více informací navštivte Zásady cookies.

Zpět na začátek stránky

 

Jaká jsou moje práva?                                                                                         

 

Zpět na začátek stránky

 

A. Jaké osobní údaje o Vás zpracováváme jako účastníkovi akce pořádané společností Roche?

Jako lékař, který se účastní akce organizované společností skupiny Roche, jste povinný/á poskytnout tyto údaje za účelem organizace cesty a pobytu během akce:

  • jméno a příjmení;
  • trvalé bydliště;
  • datum narození;
  • číslo pasu (v případě cesty do USA).

 

Zpět na začátek stránky

 

B. Digi@Med Award

Přihlášením do soutěže Digi@Med Award, organizované společností Roche s.r.o., se sídlem Sokolovská 685/136f, Karlín, 186 00 Praha 8, IČO: 496 17 052, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 13202, divize Pharma („Roche“), jste informován/a, že společnost Roche bude zpracovávat Vaše osobní údaje v za níže uvedeným účelem a níže uvedeného rozsahu:

 

Zpět na začátek stránky

 

C. Informace o zpracování osobních údajů a souhlas se zasíláním obchodních sdělení divizí Pharma



 

Zpět na začátek stránky

 

D. Oznámení o ochraně osobních údajů pro farmakovigilanční informace a zodpovídání medicínských dotazů

 

 

Zpět na začátek stránky


E. Informace o zpracování osobních údajů a souhlas se zasíláním obchodních sdělení divizí Diagnostics


F. Smluvní podmínky použití portálu DiaLog

  1. Registrací do systému DiaLog souhlasíte s těmito podmínkami (dále jen "Podmínky") společnosti Roche s.r.o., oddělení Diagnostics, se sídlem Na Valentince 3336/4, 150 00 Praha 5 (dále jen "ROCHE") upravující vzájemná práva a povinnosti vzniklé v souvislosti s využíváním informací na webovém portálu www.dialog.roche.com/cz/cs/home.html (dále jen "DiaLog") jinou fyzickou nebo právnickou osobou (dále jen "Uživatel") a další související právní vztahy.
  2. Společnost ROCHE prostřednictvím webové stránky DiaLog zpřístupňuje Uživateli neveřejné informace, spočívající v databázi neveřejných publikací a podle typu oprávnění i do aplikací (eslužeb) DiaLog.
  3. Uživatel bere na vědomí, že veškeré informace zveřejněné v neveřejné části DiaLogu jsou chráněné autorským právem. Uživatel se zavazuje je využívat pouze pro své účely a dále je nikde nezveřejňovat a nešířit.
  4. Společnost ROCHE nenese odpovědnost za chyby anebo nefunkčnost portálu DiaLog a Uživatel bere na vědomí, že portál DiaLog nemusí být přístupný nepřetržitě, a to zejména s ohledem na nutnou údržbu hardwarového a softwarového vybavení.
  5. Uživatel svojí registrací získá přístup do databáze neveřejných publikací a podle typu oprávnění i do aplikací (eslužeb) DiaLog. Registrace spočívá v poskytnutí těchto osobních údajů: (i) jméno a příjmení, titul; (ii) jméno organizace, (iii) adresa pracoviště, (iv) telefon, (v) e-mail, (vi) profese, (vii) heslo.
  6. Registrace slouží k (i) kontrole přístupu a využívání služeb DiaLogu - neveřejné části, (ii) zefektivnění přístupu a využití obsahu DiaLogu, (iii) kontaktování Uživatele za účelem poskytování relevantních informací.
  7. Společnost ROCHE zpracovává Vaše osobní údaje pouze svými zaměstnanci. Vaše osobní údaje jsou zpracovávány v aplikaci společnosti Salesforce.com v Německu a následně jsou uloženy do databáze se serverech v Irsku.
  8. Uživatel bere na vědomí, že má vůči společnosti ROCHE právo na (i) přístup k osobním údajům; (ii) na opravu nepřesných a nepravdivých osobních údajů; (iii) požadovat vysvětlení v případě podezření, že jeho osobní údaje jsou zpracovávány v rozporu s právními předpisy, (iv) výmaz osobních údajů, (v) stížnost k Úřadu pro ochranu osobních údajů (www.uoou.cz) na zpracování osobních údajů společností ROCHE, (vi) omezení zpracování osobních údajů, (vii) na přenositelnost údajů a (viii) námitku proti zpracování osobních údajů. Uživatel bere na vědomí, že pokud využije práva na výmaz osobních údajů, bude ukončena jeho registrace a nebude mít nadále přístup do neveřejné části DiaLogu.
  9. Registrace, a tím i přístup do DiaLogu je platná po celou dobu až požadavku výmazu nebo zrušení registrace. 
  10. Společnost ROCHE je oprávněna tyto podmínky kdykoliv měnit či doplňovat.
  11. Vaše dotazy týkající se registrace prosím zasílejte na prague.dialog@roche.com a otázky ohledně ochrany osobních údajů na czech.privacyprotection@roche.com.
  12. Zvláštní podmínky použití – služba Požadavek podpory, webová i mobilní aplikace
    Tato aplikace/eslužba poskytuje Uživateli možnost sdílet komentáře a nahrávat soubory pomocí polí a příloh s volným textem. Použití těchto polí je podmíněno následujícími podmínkami, které jsou doplňkové k Smluvním podmínkám pro celý portál (Podmínky):
    Souhlasíte s tím, že budete používat textová pole a pole, která umožňují odesílání dokumentů nebo souborů pouze pro odesílání zpráv a materiálů, které jsou správné a související s konkrétním případem. Jako příklad omezení souhlasíte s tím, že při použití jakéhokoli takového pole nebudete provádět žádné z následujících úkonů: (i) zveřejňovat, šířit nebo zpracovávat jakékoliv informace, které se skládají z osobních údajů nebo údajů, které by z nich mohly být zveřejněny týkající se zdraví jednotlivců; (ii) zveřejňovat nebo šířit jakékoli hanlivé, porušující, obscénní, neslušné nebo nezákonné materiály nebo informace; (iii) nahrávat nebo připojovat soubory, které obsahují software nebo jiný materiál chráněný zákony o duševním vlastnictví (nebo právy na ochranu soukromí a publicitu), pokud nevlastníte práva k těmto právům nebo na ně nemáte právo, nebo jste obdrželi veškeré nezbytné souhlasy, které mohou být požadovány zákonem; (iv) nahrát nebo připojit soubory obsahující viry, poškozené soubory nebo jiný podobný software nebo programy, které mohou poškodit provoz jiného počítače; (v) Smazání všech autorských atributů, právních oznámení nebo vlastnických označení nebo štítků v každém nahraném souboru; (vi) Falšování původu nebo zdroje softwaru nebo jiného materiálu obsaženého v souboru, který je nahrán. Společnost ROCHE neodpovídá za žádné chování Uživatele nebo obsah nahraný na těchto webových stránkách.
  13. Podmínkou používání této webové stránky je, že Uživatel společnost ROCHE zprošťuje jakýchkoli akcí, nároků, ztrát, škod, závazků a výdajů (včetně přiměřených poplatků za právní zastoupení) vzniklých v souvislosti s používáním této webové stránky, včetně, bez omezení, jakýchkoli nároků, které se týkají skutečností, které by v případě pravdivosti představovaly porušení Podmínek ze strany Uživatele. Pokud je Uživatel nespokojen s jakýmkoliv materiálem na této webové stránce nebo s některými z jejích Smluvních podmínek a Smluvních podmínek, jeho jediným a výhradním prostředkem je přestat používat tuto Webovou stránku.“

 

 

Zpět na začátek stránky


G. Zásady zpracování osobních údajů zákazníků Coaguchek


Roche shromažďuje, uchovává i jinak zpracovává jako správce Vaše osobní údaje pro výkon své podnikatelské činnosti, zejména pro následující účely:  

  • Plnění smluvního vztahu; jednání o uzavření, plnění či změnu kupní smlouvy 
  • Správa uživatelského účtů; registrace na webových stránkách 
  • Plnění právních povinností; zejména povinnosti vyplývající z účetní a daňové legislativy 
  • Zasílání obchodních sdělení; nabízení produktů a služeb Roche 

 

Zpět na začátek stránky


H. Souhlas se zpracováním osobních údajů a zasíláním obchodních sdělení zákazníkům Accu-check

 

Zpět na začátek stránky

 

I.   Zásady ochrany osobních údajů zákazníků Accu-check

Společnost ROCHE s.r.o., se sídlem Sokolovská 685/136f, Karlín, 186 00 Praha 8, IČO: 496 17 052, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 13202, divize Diabetes Care, Dukelských hrdinů 12, 170 00 Praha („Roche“), tímto poskytuje informace o způsobu a rozsahu zpracování osobních údajů, včetně práv souvisejících se zpracováním osobních údajů.  

Tyto Zásady ochrany osobních údajů se vztahují na zpracování osobních údajů v souvislosti s internetovým obchodem umístěným na www.accu-chek.cz („webové stránky“). Osobní údaje jsou Roche, jakožto správcem osobních údajů, zpracovávány v souladu s platnými právními předpisy v oblasti ochrany osobních údajů, zejména obecným nařízením o ochraně osobních údajů EU 2016/679 („Nařízení“). 

 

 

Zpět na začátek stránky


J. Výslovný souhlas se zpracováním osobních údajů pro zákazníky využívající servis inzulínových pump

 

Zpět na začátek stránky